Mopedboken
En sammanställning av fakta på över 200 mopeder och påhängsmotorer som alla sålts i Sverige från 1952 och framåt. Varje moped och påhängsmotor presenteras med en eller flera bilder och utförliga tekniska data. En värdefull uppslagsbok för alla som är intresserade av mopeder.
Pris: 295:- (+ frakt)
 
      Motorcykelboken
Den nya Motorcykelboken är utökad och förbättrad version, ny layout, nya bättre bilder, det mesta i 4-färg. Alla årtal i följd, nytt format (vanligt bokformat).

Pris: 295:- (+ frakt)
 
      Scooterboken
En sammanställning av fakta på över 40 scootermärken som tillverkats i Europa och sålts i Sverige. Varje scootemärke presenteras med bild, tekniska data och märkeshistorik. Dessutom innehåller boken en omfattande märkesförteckning över "alla" scootermärken, även sådana som aldrig sålts i Sverige. En värdefull uppslagsbok för alla som är intresserade av scooters.
Boken är slutsåld.

Pris: 225:- (+ frakt)
 
      Aldrig för gammal för trehjuling
Ny bok från förlag Edition GUJ. Aldrig för gammal för trehjuling är en bok med ett mycket rikt bildmaterial och Gunnar Flodéns underhållande texter om alla tänkbara trehjulingar.

Pris: 225:- (+frakt)
 
      Explosionen som fick världen i rullning
Motorskribenten Gunnar Flodén gör spännande nerslag i 1900-talets alla decennier. Det bjuds på en rik flora av bilar, motorcyklar, mopeder, lättviktare, traktorer, båtar och annan intressant motorrekvisita som hör motorismen till.

Pris: 225:- (+frakt)
 
      Folkhemmets farkoster
Folkhemmets farkoster avslöjar ett universum du inte trodde fanns, befolkat av hembyggda fordon som får dig att tappa hakan. Ritning till cykelbilen Fantom medföljer.

Pris: 295:- (+frakt)
 
      Fylla Moppe
Här bjuds du på ett mopedhistoriskt zappande. Du möter kända och mindre kända personer tillsammans med sina älskade plåtmopeder.Några bra mekartips levereras också för den som vill få fart på sin moped. Gunnar Flodén har skrivit boken som är på 160 sidor. Boken har ett rikt bildmaterial. Förlaget är Edition GUJ.

Pris: 295:- (+frakt)
 
      Lättviktaren
Lättviktaren som är en nyutgåva av den tidigare utgivna "Pys, pinngas och oljerök" är med nytt material förhoppningsvis så komplett som det går att göra en bok om det sägenomsusade 1930-tals fordonet. Förlaget är Edition GUJ
Pris: 225:- (+ frakt)
 
      Mc-turer
Mc-vägar med rekommenderade turförslag och tips på sevärdheter, matställen, caféer och övernattning utmed vägen. En bok för alla MC-åkare. Boken beskriver 22 etapper i södra Sverige. Förlaget är Liber.

Nytt lägre pris!!!
Pris: 150:- (+frakt)
 
      Meka och kör
Meka och kör bjuder på handfasta mekartips för din motorcykel, moped, scooter och motorcykelbil. Det är en ny upplaga på 264 sidor.
Förlaget är Edition GUJ.

Pris: 295:- (+ frakt)
Boken är slutsåld!
 
      Moppefeber
Moppefeber är Claes Johanssons uppföljare till braksuccen Tretti knyck. Oavsett om du fyllde moppe 1957, 1966 eller 1972 så kommer du att känna igen dig i Moppefeber.

Pris: 295:- (+frakt)
Boken är slutsåld!
 
      Rattmuff & Soppatorsk
Rattmuff & Soppatorsk - Fordon som mött mig. Det är en rapport från delar av Gunnar Flodéns publicistiska verksamhet för en rad motormagasin de senaste tjugo åren. Boken är på 388 sidor och har över 400 bilder, de flesta i färg. 1900-talets bilar, motorcyklar, mopeder, lättviktare, traktorer m.m. får du läsa om i denna faktaspäckade bok. Förlaget är Edition GUJ.

Pris: 295:- (+ frakt)
 
      Rusch-grabbarnas drömmoped
Boken är illustrerad med massor av unika bilder på Rusch – från experimentbyggen till Ruschar som ännu lever, ofta renoverade till mint condition och i toppen på veteranmopedernas prislistor.
Utgiven av Trafiknostalgiska förlaget.
BOKEN ÄR SLUTSÅLD!
Pris: 150.- (+frakt)
 
      Tretti Knyck
I Tretti Knyck beskriver Claes Johansson moped-fenomenet ("att få smattra fram i tretti knyck utan vare sig körkort, försäkring eller skatt") ur alla dess synvinklar, från de första spattiga påhängarna till de mest genomdesignade fartvidundren
BOKEN ÄR SLUTSÅLD!
Pris: 295:- (+frakt)
 
Förnamn:
  Efternamn:
Adress:
Postnummer:
Postadress:
Land:
Telefon:
Epost:
 
- 070-539 88 33