Mopedboken
En sammanställning av fakta på över 200 mopeder och påhängsmotorer som alla sålts i Sverige från 1952 och framåt. Varje moped och påhängsmotor presenteras med en eller flera bilder och utförliga tekniska data. En värdefull uppslagsbok för alla som är intresserade av mopeder.
Pris: 295:- (+ frakt)
 
      Motorcykelboken
Den nya Motorcykelboken är utökad och förbättrad version, ny layout, nya bättre bilder, det mesta i 4-färg. Alla årtal i följd, nytt format (vanligt bokformat).

Pris: 295:- (+ frakt)
 
      Aldrig för gammal för trehjuling
Ny bok från förlag Edition GUJ. Aldrig för gammal för trehjuling är en bok med ett mycket rikt bildmaterial och Gunnar Flodéns underhållande texter om alla tänkbara trehjulingar.

Pris: 225:- (+frakt)
 
      Explosionen som fick världen i rullning
Motorskribenten Gunnar Flodén gör spännande nerslag i 1900-talets alla decennier. Det bjuds på en rik flora av bilar, motorcyklar, mopeder, lättviktare, traktorer, båtar och annan intressant motorrekvisita som hör motorismen till.

Pris: 225:- (+frakt)
 
      Folkhemmets farkoster
Folkhemmets farkoster avslöjar ett universum du inte trodde fanns, befolkat av hembyggda fordon som får dig att tappa hakan. Ritning till cykelbilen Fantom medföljer.

Pris: 295:- (+frakt)
 
      Mc-turer
Mc-vägar med rekommenderade turförslag och tips på sevärdheter, matställen, caféer och övernattning utmed vägen. En bok för alla MC-åkare. Boken beskriver 22 etapper i södra Sverige. Förlaget är Liber.

Nytt lägre pris!!!
Pris: 150:- (+frakt)
 
Förnamn:
  Efternamn:
Adress:
Postnummer:
Postadress:
Land:
Telefon:
Epost:
 
- 070-539 88 33