Om Veteran­förlaget

Veteranförlaget är ett bokförlag med motorböcker som specialitet. Mopedboken och Motorcykelboken är förlagets flaggskepp. Förlaget ser även annan veteran verksamhet som intressant. Nostalgi är i tiden. Böckerna och almanackan som vi ger ut säljs via den här hemsidan eller ute i handeln. Du beställer, får hem varan via posten och betalar varan samt fraktavgift med inbetalningskort.

Vår första bok är Mopedboken av Lars Golbe. Jan har samarbetat med Lars i många år och har varit med och producerat hans tidigare böcker Mopeder i Sverige del 1 och del 2 och Motorcyklar i Europa. Dessa böcker är sedan länge slutsålda. Veteranförlaget ger nu ut dessa böcker på nytt.

Mopedboken som nu är ute i handeln är en sammanslagning av de tidigare mopedböckerna. Den är i ett annat format (bokformat). Det har tillkommit fler modeller och den är nu tryckt i 4- färg.

Motorcykelboken är nu också ute i handeln. Den är en omarbetning av Motorcyklar i Europa och i samma format som MopedbokenMotorcykelboken är även den utökad och tryckt i färg.

Scooterboken, vår 3:e bok i serien, är slutsåld.

Veteranförlaget drivs av Jan Haak och Ann-Catrin Haak-Danielsson